Adresgegevens:

Boks Elektra B.V.
't Haagje 44
6961 GN  Eerbeek

Postbus 37
6960 AA  Eerbeek

Tel.  0313 - 65 02 00
Fax. 0313 - 65 03 00

E-mail: info@bokselektra.nl

 

 

Links:

 
 

Geslaagd voor "Inspectie bestaande laagspanningsinstallaties"

Boks Elektra b.v. is in 2012 in het bezit gekomen van het certificaat : "Inspectiebestaande laagspanningsinstallaties".

Hiermee beschikken wij over de kennis en kunde om uw installatie te inspecteren, een rapport op te stellen, en u van advies te voorzien voor het op orde krijgen van uw laagspanningsinstallatie.

Om veilig gebruik van elektrische installaties zoveel mogelijk te waarborgen schrijft NEN3140 voor dat elektrische installaties periodiek moeten worden ge´nspecteerd.
De Arbeidsinspectie en verzekeringsmaatschappijen beschouwen de NEN3140 norm als bindend. Laat u periodiek NEN3140-inspecties uitvoeren, dan kunt u richting wetgever en verzekeraar hard maken dat u er alles aan heeft gedaan om te voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. Voldoet u niet aan uw verplichtingen op dit gebied, dan kan de Arbeidsinspectie tot maatregelen overgaan. In het 'gunstigste' geval krijgt u een boete opgelegd, maar er kan ook worden besloten de werkzaamheden in uw bedrijf stil te leggen.
Wist u dat uw aansprakelijkheid ver reikt? als een brand blijkt te zijn veroorzaakt door een ondeugdelijke installatie, wordt u verantwoordelijk gesteld!

   
 Halloween 2012 in Eerbeek!
Boks Elektra b.v. zal na de zeer geslaagde Halloween fietstocht van 2010, op zaterdag 27 oktober 2012 wederom het bedrijf beschikbaar stellen als locatie waar de deelnemers doorheen fietsen.

Het bedrijf zal weer helemaal worden omgebouwd tot een spannende locatie. Klik op de link om een filmpje te zien van ons omgebouwde pand van 2 jaar geleden: Halloween tocht  Boks 30-10-2010

Klik op het logo hiernaast om naar de site van Halloween Eerbeek te gaan, en schrijf je in als deelnemer!

   

Allernieuwste Kabel & leidingzoeker

Boks Elektra b.v. beschikt sinds kort over de allernieuwste kabel- en leidingzoeker;
Het RD4000MRX digitaal precisie opspoorsysteem!

Een zeer breed inzetbaar systeem voor het digitaal opsporen, volgen, identificeren en selecteren van kabels en leidingen, en het opsporen van mantelfouten aan ge´soleerde kabels en leidingen.

Zelfs kabels en leidingen die onder water liggen zijn eenvoudig te volgen. Het systeem kan tevens de diepte van de kabel of leiding meten, waardoor deze snel kan worden gevonden en gerepareerd.

Ook het identificeren van net die ene kabel in een volle kabelgoot behoort tot de mogelijkheden.

Download brochure

   

 

 

Terug
 

3-fasen netanalyser

Wij beschikken over een 3-fasen Power Quality analyser die u kan helpen problemen in de stroomverdeelinrichting te lokaliseren, te voorspellen, te verhelpen en te voorkomen.

Een uitgebreid overzicht geeft direct inzicht in de kwaliteit van het voedingssysteem en geeft aan of wordt voldaan aan de gespecificeerde limieten van de EN50160, of aan uw eigen limieten.

De analyser beschikt tevens over een monitor functie, waarmee wel tot 20 dagen lang een meting kan worden opgenomen. Door middel van de computerinterface kunnen gemeten waarden worden verwerkt tot een duidelijk rapport.

Dus vermoedt u problemen met u voedingssysteem, twijfelt u over het energie verbruik? Aarzel dan niet om ons te bellen voor een afspraak.

 ę  FotoCreatives